Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effect of different marinating conditions on the evolution of spoilage microbiota and metabolomic profile of chicken breast fillets
 
 
Titel: Effect of different marinating conditions on the evolution of spoilage microbiota and metabolomic profile of chicken breast fillets
Auteur: Lytou, Anastasia E.
Panagou, Efstathios Z.
Nychas, George-John E.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 66 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland