Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Multiple microbial cell-free extracts improve the microbiological, biochemical and sensory features of ewes’ milk cheese
 
 
Titel: Multiple microbial cell-free extracts improve the microbiological, biochemical and sensory features of ewes’ milk cheese
Auteur: Calasso, Maria
Mancini, Leonardo
De Angelis, Maria
Conte, Amalia
Costa, Cristina
Del Nobile, Matteo Alessandro
Gobbetti, Marco
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 66 (2017) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland