Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological, biochemical, and functional aspects of sugary kefir fermentation - A review
 
 
Titel: Microbiological, biochemical, and functional aspects of sugary kefir fermentation - A review
Auteur: Fiorda, Fernanda Assumpção
de Melo Pereira, Gilberto Vinicius
Thomaz-Soccol, Vanete
Rakshit, Sudip Kumar
Pagnoncelli, Maria Giovana Binder
Vandenberghe, Luciana Porto de Souza
Soccol, Carlos Ricardo
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 66 (2017) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland