Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Influence of soy fortification on microbial diversity during cassava fermentation and subsequent physicochemical characteristics of garri
 
 
Titel: Influence of soy fortification on microbial diversity during cassava fermentation and subsequent physicochemical characteristics of garri
Auteur: Ahaotu, Ndidiamaka Nnenaya
Anyogu, Amarachukwu
Obioha, Promiselynda
Aririatu, Lawrence
Ibekwe, Vincent Ifeanyi
Oranusi, Solomon
Sutherland, Jane P.
Ouoba, Labia Irene Ivette
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 66 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland