Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Influence of controlled atmosphere on thermal inactivation of Escherichia coli ATCC 25922 in almond powder
 
 
Titel: Influence of controlled atmosphere on thermal inactivation of Escherichia coli ATCC 25922 in almond powder
Auteur: Cheng, Teng
Li, Rui
Kou, Xiaoxi
Wang, Shaojin
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 64 (2017) nr. C pagina's 186-194
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland