Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Impact of NaCl reduction on lactic acid bacteria during fermentation of Nocellara del Belice table olives
 
 
Titel: Impact of NaCl reduction on lactic acid bacteria during fermentation of Nocellara del Belice table olives
Auteur: Zinno, Paola
Guantario, Barbara
Perozzi, Giuditta
Pastore, Gianni
Devirgiliis, Chiara
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 63 (2017) nr. C pagina's 239-247
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland