Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Genetic diversity, safety and technological characterization of lactic acid bacteria isolated from artisanal Pico cheese
 
 
Titel: Genetic diversity, safety and technological characterization of lactic acid bacteria isolated from artisanal Pico cheese
Auteur: Domingos-Lopes, M.F.P.
Stanton, C.
Ross, P.R.
Dapkevicius, M.L.E.
Silva, C.C.G.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 63 (2017) nr. C pagina's 178-190
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland