Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Monitoring of wheat lactic acid bacteria from the field until the first step of dough fermentation
 
 
Titel: Monitoring of wheat lactic acid bacteria from the field until the first step of dough fermentation
Auteur: Alfonzo, Antonio
Miceli, Claudia
Nasca, Anna
Franciosi, Elena
Ventimiglia, Giusi
Di Gerlando, Rosalia
Tuohy, Kieran
Francesca, Nicola
Moschetti, Giancarlo
Settanni, Luca
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 62 (2017) nr. C pagina's 14 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland