Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Artisanal Italian salami and soppresse: Identification of control strategies to manage microbiological hazards
 
 
Titel: Artisanal Italian salami and soppresse: Identification of control strategies to manage microbiological hazards
Auteur: Roccato, Anna
Uyttendaele, Mieke
Barrucci, Federica
Cibin, Veronica
Favretti, Michela
Cereser, Andrea
Cin, Marta Dal
Pezzuto, Alessandra
Piovesana, Alessia
Longo, Alessandra
Ramon, Elena
De Rui, Stefano
Ricci, Antonia
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 61 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland