Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Application of high pressure processing for controlling Clostridium tyrobutyricum and late blowing defect on semi-hard cheese
 
 
Titel: Application of high pressure processing for controlling Clostridium tyrobutyricum and late blowing defect on semi-hard cheese
Auteur: Ávila, Marta
Gómez-Torres, Natalia
Delgado, David
Gaya, Pilar
Garde, Sonia
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 60 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland