Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Added ingredients affect the microbiota and biochemical characteristics of durum wheat type-I sourdough
 
 
Titel: Added ingredients affect the microbiota and biochemical characteristics of durum wheat type-I sourdough
Auteur: Minervini, Fabio
Celano, Giuseppe
Lattanzi, Anna
De Angelis, Maria
Gobbetti, Marco
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 60 (2016) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 23 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland