Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Differences in inactivation of Escherichia coli O157:H7 strains in ground beef following repeated high pressure processing treatments and cold storage
 
 
Titel: Differences in inactivation of Escherichia coli O157:H7 strains in ground beef following repeated high pressure processing treatments and cold storage
Auteur: Zhou, Yijing
Karwe, Mukund V.
Matthews, Karl R.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 58 (2016) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland