Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of the contribution of cocoa-derived strains of Acetobacter ghanensis and Acetobacter senegalensis to the cocoa bean fermentation process through a genomic approach
 
 
Titel: Assessment of the contribution of cocoa-derived strains of Acetobacter ghanensis and Acetobacter senegalensis to the cocoa bean fermentation process through a genomic approach
Auteur: Illeghems, Koen
Pelicaen, Rudy
De Vuyst, Luc
Weckx, Stefan
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 58 (2016) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland