Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Minimal inhibitory concentrations of undissociated lactic, acetic, citric and propionic acid for Listeria monocytogenes under conditions relevant to cheese
 
 
Titel: Minimal inhibitory concentrations of undissociated lactic, acetic, citric and propionic acid for Listeria monocytogenes under conditions relevant to cheese
Auteur: Wemmenhove, Ellen
van Valenberg, Hein J.F.
Zwietering, Marcel H.
van Hooijdonk, Toon C.M.
Wells-Bennik, Marjon H.J.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 58 (2016) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland