Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effect of temperature, pH, and water activity on Mucor spp. growth on synthetic medium, cheese analog and cheese
 
 
Titel: Effect of temperature, pH, and water activity on Mucor spp. growth on synthetic medium, cheese analog and cheese
Auteur: Morin-Sardin, Stéphanie
Rigalma, Karim
Coroller, Louis
Jany, Jean-Luc
Coton, Emmanuel
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 56 (2016) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland