Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of yeasts isolated from artisanal short-ripened cows' cheeses produced in Galicia (NW Spain)
 
 
Titel: Characterization of yeasts isolated from artisanal short-ripened cows' cheeses produced in Galicia (NW Spain)
Auteur: Atanassova, M.R.
Fernández-Otero, C.
Rodríguez-Alonso, P.
Fernández-No, I.C.
Garabal, J.I.
Centeno, J.A.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 53 (2016) nr. PB pagina's 10 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland