Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 29 gevonden artikelen
 
 
  House microbiotas as sources of lactic acid bacteria and yeasts in traditional Italian sourdoughs
 
 
Titel: House microbiotas as sources of lactic acid bacteria and yeasts in traditional Italian sourdoughs
Auteur: Minervini, Fabio
Lattanzi, Anna
De Angelis, Maria
Celano, Giuseppe
Gobbetti, Marco
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 52 (2015) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland