Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Control of Escherichia coli O157 on beef at 37, 22 and 4 °C by T5-, T1-, T4-and O1-like bacteriophages
 
 
Titel: Control of Escherichia coli O157 on beef at 37, 22 and 4 °C by T5-, T1-, T4-and O1-like bacteriophages
Auteur: Liu, H.
Niu, Y.D.
Meng, R.
Wang, J.
Li, J.
Johnson, R.P.
McAllister, T.A.
Stanford, K.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 51 (2015) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland