Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Probiotic features of Lactobacillus strains isolated from Ragusano and Pecorino Siciliano cheeses
 
 
Titel: Probiotic features of Lactobacillus strains isolated from Ragusano and Pecorino Siciliano cheeses
Auteur: Caggia, C.
De Angelis, M.
Pitino, I.
Pino, A.
Randazzo, C.L.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 50 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland