Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Use of response surface methodology in shelf life extension studies of a bakery product
 
 
Titel: Use of response surface methodology in shelf life extension studies of a bakery product
Auteur: Smith, J.P
Khanizadeh, S
van de Voort, F.R
Hardin, R
Ooraikul, B
Jackson, E.D
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 5 (1988) nr. 3 pagina's 14 p.
Jaar: 1988
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland