Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 7 gevonden artikelen
 
 
  A comparison of the effects of storage of raw milk at 2°C and 6°C on the yield and quality of Cheddar cheese
 
 
Titel: A comparison of the effects of storage of raw milk at 2°C and 6°C on the yield and quality of Cheddar cheese
Auteur: Banks, Jean M
Griffiths, M.W
Phillips, J.D
Muir, D.D
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 5 (1988) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 1988
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 7 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland