Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of homo- and heterofermentative lactic acid bacteria for implementation of fermented wheat bran in bread
 
 
Titel: Comparison of homo- and heterofermentative lactic acid bacteria for implementation of fermented wheat bran in bread
Auteur: Prückler, Michael
Lorenz, Cindy
Endo, Akihito
Kraler, Manuel
Dürrschmid, Klaus
Hendriks, Karel
Soares da Silva, Francisco
Auterith, Eric
Kneifel, Wolfgang
Michlmayr, Herbert
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 49 (2015) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland