Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Identification and characterization of wild lactobacilli and pediococci from spontaneously fermented Mountain Cheese
 
 
Titel: Identification and characterization of wild lactobacilli and pediococci from spontaneously fermented Mountain Cheese
Auteur: Carafa, Ilaria
Nardin, Tiziana
Larcher, Roberto
Viola, Roberto
Tuohy, Kieran
Franciosi, Elena
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 48 (2015) nr. C pagina's 10 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland