Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 81 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Use of lactic acid with electron beam irradiation for control of Escherichia coli O157:H7, non-O157 VTEC E. coli, and Salmonella serovars on fresh and frozen beef
 
 
Titel: Use of lactic acid with electron beam irradiation for control of Escherichia coli O157:H7, non-O157 VTEC E. coli, and Salmonella serovars on fresh and frozen beef
Auteur: Li, Shuliu
Kundu, Devapriya
Holley, Richard A.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 46 (2015) nr. C pagina's 34-39
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 81 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland