Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 82 gevonden artikelen
 
 
  The influence of the wooden equipment employed for cheese manufacture on the characteristics of a traditional stretched cheese during ripening
 
 
Titel: The influence of the wooden equipment employed for cheese manufacture on the characteristics of a traditional stretched cheese during ripening
Auteur: Di Grigoli, Antonino
Francesca, Nicola
Gaglio, Raimondo
Guarrasi, Valeria
Moschetti, Marta
Scatassa, Maria Luisa
Settanni, Luca
Bonanno, Adriana
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 46 (2015) nr. C pagina's 81-91
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland