Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 63 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Outlining a selection procedure for Saccharomyces cerevisiae isolated from grape marc to improve fermentation process and distillate quality
 
 
Titel: Outlining a selection procedure for Saccharomyces cerevisiae isolated from grape marc to improve fermentation process and distillate quality
Auteur: Bovo, Barbara
Carlot, Milena
Fontana, Federico
Lombardi, Angiolella
Soligo, Stefano
Giacomini, Alessio
Corich, Viviana
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 46 (2015) nr. C pagina's 573-581
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 63 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland