Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Fate of Bacillus anthracis during production of laboratory-scale cream cheese and homemade-style yoghurt
 
 
Titel: Fate of Bacillus anthracis during production of laboratory-scale cream cheese and homemade-style yoghurt
Auteur: Mertens, Katja
Schneider, Oda
Schmoock, Gernot
Melzer, Falk
Elschner, Mandy C.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 46 (2015) nr. C pagina's 336-341
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland