Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 82 gevonden artikelen
 
 
  A methodological approach to screen diverse cheese-related bacteria for their ability to produce aroma compounds
 
 
Titel: A methodological approach to screen diverse cheese-related bacteria for their ability to produce aroma compounds
Auteur: Pogačić, Tomislav
Maillard, Marie-Bernadette
Leclerc, Aurélie
Hervé, Christophe
Chuat, Victoria
Yee, Alyson L.
Valence, Florence
Thierry, Anne
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 46 (2015) nr. C pagina's 145-153
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland