Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 42 gevonden artikelen
 
 
  High-throughput sequencing of microbial communities in Poro cheese, an artisanal Mexican cheese
 
 
Titel: High-throughput sequencing of microbial communities in Poro cheese, an artisanal Mexican cheese
Auteur: Aldrete-Tapia, Alejandro
Escobar-Ramírez, Meyli C.
Tamplin, Mark L.
Hernández-Iturriaga, Montserrat
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 44 (2014) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland