Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of the risk of salmonellosis from internally contaminated shell eggs following initial storage at 18 °C (65 °F), compared with 7 °C (45 °F)
 
 
Titel: Assessment of the risk of salmonellosis from internally contaminated shell eggs following initial storage at 18 °C (65 °F), compared with 7 °C (45 °F)
Auteur: Pouillot, R.
Hoelzer, K.
Ramirez, G.A.
deGraft-Hanson, J.
Dennis, S.B.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 43 (2014) nr. C pagina's 4 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 11 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland