Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the use of Saccharomyces cerevisiae commercial strain and Saccharomycodes ludwigii natural isolate for grape marc fermentation to improve sensory properties of spirits
 
 
Titel: Exploring the use of Saccharomyces cerevisiae commercial strain and Saccharomycodes ludwigii natural isolate for grape marc fermentation to improve sensory properties of spirits
Auteur: Bovo, Barbara
Carlot, Milena
Lombardi, Angiolella
Lomolino, Giovanna
Lante, Anna
Giacomini, Alessio
Corich, Viviana
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 41 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland