Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
 
  High pressure homogenization vs heat treatment: Safety and functional properties of liquid whole egg
 
 
Titel: High pressure homogenization vs heat treatment: Safety and functional properties of liquid whole egg
Auteur: Patrignani, Francesca
Vannini, Lucia
Sado Kamdem, Sylvain L.
Hernando, Isabel
Marco-Molés, Raquel
Guerzoni, M. Elisabetta
Lanciotti, Rosalba
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 36 (2013) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland