Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Inactivation of Serratia liquefaciens on dry-cured ham by high pressure processing
 
 
Titel: Inactivation of Serratia liquefaciens on dry-cured ham by high pressure processing
Auteur: Belletti, N.
Garriga, M.
Aymerich, T.
Bover-Cid, S.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 35 (2013) nr. 1 pagina's 4 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland