Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Yeast–yeast interactions revealed by aromatic profile analysis of Sauvignon Blanc wine fermented by single or co-culture of non-Saccharomyces and Saccharomyces yeasts
 
 
Titel: Yeast–yeast interactions revealed by aromatic profile analysis of Sauvignon Blanc wine fermented by single or co-culture of non-Saccharomyces and Saccharomyces yeasts
Auteur: Sadoudi, Mohand
Tourdot-Maréchal, Raphaëlle
Rousseaux, Sandrine
Steyer, Damien
Gallardo-Chacón, Joan-Josep
Ballester, Jordi
Vichi, Stefania
Guérin-Schneider, Rémi
Caixach, Josep
Alexandre, Hervé
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 32 (2012) nr. 2 pagina's 11 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland