Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of lactic acid bacteria from naturally-fermented Manzanilla Aloreña green table olives
 
 
Titel: Characterization of lactic acid bacteria from naturally-fermented Manzanilla Aloreña green table olives
Auteur: Abriouel, Hikmate
Benomar, Nabil
Cobo, Antonio
Caballero, Natacha
Fernández Fuentes, Miguel Ángel
Pérez-Pulido, Rubén
Gálvez, Antonio
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 32 (2012) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland