Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Formation of lactic acid bacteria–yeasts communities on the olive surface during Spanish-style Manzanilla fermentations
 
 
Titel: Formation of lactic acid bacteria–yeasts communities on the olive surface during Spanish-style Manzanilla fermentations
Auteur: Arroyo-López, F.N.
Bautista-Gallego, J.
Domínguez-Manzano, J.
Romero-Gil, V.
Rodriguez-Gómez, F.
García-García, P.
Garrido-Fernández, A.
Jiménez-Díaz, R.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 32 (2012) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland