Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Physiological adaptation of Escherichia coli after transfer onto refrigerated ground meat and other solid matrices: A molecular approach
 
 
Titel: Physiological adaptation of Escherichia coli after transfer onto refrigerated ground meat and other solid matrices: A molecular approach
Auteur: Guernec, Anthony
Robichaud-Rincon, Philippe
Saucier, Linda
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 32 (2012) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland