Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Molecular characterization of lactic acid bacteria and in situ amylase expression during traditional fermentation of cereal foods
 
 
Titel: Molecular characterization of lactic acid bacteria and in situ amylase expression during traditional fermentation of cereal foods
Auteur: Oguntoyinbo, Folarin Anthony
Narbad, Arjan
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 31 (2012) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland