Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Lactic acid bacteria isolated from ethnic preserved meat products of the Western Himalayas
 
 
Titel: Lactic acid bacteria isolated from ethnic preserved meat products of the Western Himalayas
Auteur: Oki, Kaihei
Rai, Arun Kumar
Sato, Sumie
Watanabe, Koichi
Tamang, Jyoti Prakash
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 28 (2011) nr. 7 pagina's 8 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland