Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Monitoring the microbial community during solid-state acetic acid fermentation of Zhenjiang aromatic vinegar
 
 
Titel: Monitoring the microbial community during solid-state acetic acid fermentation of Zhenjiang aromatic vinegar
Auteur: Xu, Wei
Huang, Zhiyong
Zhang, Xiaojun
Li, Qi
Lu, Zhenming
Shi, Jinsong
Xu, Zhenghong
Ma, Yanhe
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 28 (2011) nr. 6 pagina's 7 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland