Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Biogenic amine content and microbiological profile of Pecorino di Farindola cheese
 
 
Titel: Biogenic amine content and microbiological profile of Pecorino di Farindola cheese
Auteur: Schirone, Maria
Tofalo, Rosanna
Mazzone, Giampiero
Corsetti, Aldo
Suzzi, Giovanna
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 28 (2011) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland