Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Prevalence of and risk factors for Campylobacter spp. contamination of broiler chicken carcasses at the slaughterhouse
 
 
Titel: Prevalence of and risk factors for Campylobacter spp. contamination of broiler chicken carcasses at the slaughterhouse
Auteur: Hue, Olivier
Le Bouquin, Sophie
Laisney, Marie-José
Allain, Virginie
Lalande, Françoise
Petetin, Isabelle
Rouxel, Sandra
Quesne, Ségolène
Gloaguen, Pierre-Yves
Picherot, Mélanie
Santolini, Julien
Salvat, Gilles
Bougeard, Stéphanie
Chemaly, Marianne
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 27 (2010) nr. 8 pagina's 8 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland