Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Diversity of lactic acid bacteria from Hussuwa, a traditional African fermented sorghum food
 
 
Titel: Diversity of lactic acid bacteria from Hussuwa, a traditional African fermented sorghum food
Auteur: Yousif, Nuha M.K.
Huch, Melanie
Schuster, Tobias
Cho, Gyu-Sung
Dirar, Hamid A.
Holzapfel, Wilhelm H.
Franz, Charles M.A.P.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 27 (2010) nr. 6 pagina's 12 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland