Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Influence of pasteurization, brining conditions and production environment on the microbiota of artisan Gouda-type cheeses
 
 
Titel: Influence of pasteurization, brining conditions and production environment on the microbiota of artisan Gouda-type cheeses
Auteur: Van Hoorde, Koenraad
Heyndrickx, Marc
Vandamme, Peter
Huys, Geert
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 27 (2010) nr. 3 pagina's 9 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland