Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Combined effects of salting, oregano oil and vacuum-packaging on the shelf-life of refrigerated trout fillets
 
 
Titel: Combined effects of salting, oregano oil and vacuum-packaging on the shelf-life of refrigerated trout fillets
Auteur: Frangos, L.
Pyrgotou, N.
Giatrakou, V.
Ntzimani, A.
Savvaidis, I.N.
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 27 (2010) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland