Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Impact of the co-culture of Saccharomyces cerevisiae–Oenococcus oeni on malolactic fermentation and partial characterization of a yeast-derived inhibitory peptidic fraction
 
 
Titel: Impact of the co-culture of Saccharomyces cerevisiae–Oenococcus oeni on malolactic fermentation and partial characterization of a yeast-derived inhibitory peptidic fraction
Auteur: Nehme, Nancy
Mathieu, Florence
Taillandier, Patricia
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 27 (2010) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland