Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological and technological characterization of sourdoughs destined for bread-making with barley flour
 
 
Titel: Microbiological and technological characterization of sourdoughs destined for bread-making with barley flour
Auteur: Zannini, Emanuele
Garofalo, Cristiana
Aquilanti, Lucia
Santarelli, Sara
Silvestri, Gloria
Clementi, Francesca
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 26 (2009) nr. 7 pagina's 10 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland