Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Yeast species involved in artisanal cachaça fermentation in three stills with different technological levels in Pernambuco, Brazil
 
 
Titel: Yeast species involved in artisanal cachaça fermentation in three stills with different technological levels in Pernambuco, Brazil
Auteur: Nova, Meiriana Xavier Vila
Schuler, Alexandre Ricardo Pereira
Brasileiro, Bereneuza Tavares Ramos Valente
Morais Jr., Marcos Antonio
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 26 (2009) nr. 5 pagina's 7 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland