Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Volatile analysis of spoiled, artisan-type, modified-atmosphere-packaged cooked ham stored under different temperatures
 
 
Titel: Volatile analysis of spoiled, artisan-type, modified-atmosphere-packaged cooked ham stored under different temperatures
Auteur: Leroy, Frédéric
Vasilopoulos, Charalampos
Van Hemelryck, Steven
Falony, Gwen
De Vuyst, Luc
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 26 (2009) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland