Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Microbiological characterization of artisanal Raschera PDO cheese: Analysis of its indigenous lactic acid bacteria
 
 
Titel: Microbiological characterization of artisanal Raschera PDO cheese: Analysis of its indigenous lactic acid bacteria
Auteur: Dolci, Paola
Alessandria, Valentina
Zeppa, Giuseppe
Rantsiou, Kalliopi
Cocolin, Luca
Verschenen in: Food microbiology
Paginering: Jaargang 25 (2008) nr. 2 pagina's 8 p.
Jaar: 2008
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland